Здравей те.Така,бях се засилил за БМВ 3,докато не си сложих г.з в алфа 156 jtd 136 hp 99 година.Влюбен съм.Много ми хареса.До сега не съм карал алфа и не разбирам почти нищо.Имам два въпроса.1-во с верига ли е двигетеля или си е ремък.Какво трябва да проверя веднага като я купя и какви консумативи са ми задължителни веднага след покупката.2-рия ми въпрос е дали си заслужава:Видях я в момента в които я сваляха от автовоза.Дясно огледало:цялата пластмаса счена,огледалото здраво.Задна дясна врата одраскана(няма да стане с пръскане),идруги леки забележки.Километраж 155000
км.Двигателя няма грам масло изхвърлено.Волана го въртях го краен предел на място...няма проблеми.Утре в 11:00 ще я покарам.Цена 8000 лв,като мился че ще падне доста.Ще ви оценя мненията....общо взето МНОГО МИ СЕ СТАВА АЛФАДЖИЯ
след като чух как работи тази кола.
км.Двигателя няма грам масло изхвърлено.Волана го въртях го краен предел на място...няма проблеми.Утре в 11:00 ще я покарам.Цена 8000 лв,като мился че ще падне доста.Ще ви оценя мненията....общо взето МНОГО МИ СЕ СТАВА АЛФАДЖИЯ

Comment